Tanácsok az ötvenes évekből: Ezek a biztos jelei annak, ha egy nő csak flörtöl veled

Már az ötvenes években is tudni akarták a férfiak, hogy egy nő csak incselkedik, játszik velük, vagy komolyak a szándékai? A a The Boyfriend And the Girlfriend magazin pontokba is szedte az árulkodó jeleket.

Biztos, hogy az adott lány incselkedik, ha hosszú, igéző pillantást vet a válla felett a férfire, vagy mondjuk szándékosan leejt valamit, hogy aztán a kiszemelt férfi felvehesse neki.

9485

Ez már nem csak egyszerű flört, hanem komoly incselkedés, ami egyik valamirevaló férfi sem szeret. Merthogy az ilyen lányok nem adják oda, amit ígérnek, csak magukhoz édesgetik a hódolókat, méghozzá tisztességtelen eszközökkel. Egy ilyen lány ne is álmodjon arról, hogy feleségül veszik, hiszen ki bírná ki, hogy neje másnak is megmutatja bájait?

main

Nézük tovább a rosszlányokra utaló jeleket. Például csókra csábító ajkakkal néz – félig csukott szemmel! – az épp megismert férfira. Leejt valamit (már megint), és a férfira hagyja, hogy összeszedje, közben pedig felcsúszik a ruhája a térde fölé. No és persze eleve szoros felsőket és szoknyákat visel.

9481

Amikor megkér egy fiút, hogy adjon tüzet a cigarettájához, eközben pedig a kiválasztott szemébe néz, majd utána félmosollyal el a válla felett.

9486

Az is az incselkedés jele, ha a nő nyilvánosan igazítja meg a harisnyáját, egyfajta show keretében. No meg ha túl rövid, nem jókislányos fürdőruhában megy strandra.

9483

Forrás: Goretro, Múlt-Kor