Hatalmas bulit szervezett az étterem Down-szindrómás dolgozója búcsúztatására

Freia David még 1984-ben állt munkába a McDonald’s needhami éttermében, amikor olyan felnőtteknek hirdettek állást, akik valamilyen kognitív problémával küszködnek. Freiáért mindenki aggódott, de gond nélkül húzott le 32 évet az étteremben – most pedig nyugdíjba ment.

Freia szerette a munkáját, és a vendégek is szerették őt.

Freia 1984-ben

Freia 1984-ben

Táncolva sütötte a krumplit heti öt napon át, ő volt minden nap az első, aki elkezdte a munkát, hétvégén pedig édesanyjával ment vissza az étterembe enni egy jót, és üdvözölni kollégáit.

NEEDHAM, MA - AUGUST 29: Freia David works the fry station during a retirement celebration for Freia from her job of 32 years at a McDonalds in Needham, Mass., on Aug. 29, 2016. Freia, who lives in a Charles River Center supported home in Needham and has Down syndrome, worked at the french fry station. McDonalds was one of the first local businesses to partner with the Charles River Center on employing individuals with developmental disabilities. (Photo by David L. Ryan/The Boston Globe via Getty Images)

Freia azonban már 52 éves, és gyakrabban felejt el dolgokat, ideje volt a nyugdíjazásának. Mivel a lányt mindenki imádta, hatalmas bulit csaptak neki.

charles-river-center

Volt egy rakás Freia kedvenc ételeiből, és nemcsak a dolgozók, de néhány vendég, szomszéd és rokon is részt vett a partin – összesen majdnem száz ember.

CrCUncXXgAA4kOr

A cég azzal köszönte meg Freia lelkiismeretes munkáját, hogy felajánlotta: a lány és édesanyja életük végéig ingyen ehetnek az étteremben.

Forrás: Metro