Háziállatok, akik gazdagabbak, mint amilyen te valaha leszel

Mondhatnánk, hogy jókor születtek jó helyen, de a háziállatok attól nem lesznek boldogabbak, hogy milliomosok lettek – maximum a prémium minőségű táp érdekli őket az egészből. Mutatjuk a világ leggazdagabb állatait – tyúk is lesz köztük!

IV. Günter, a német juhász

Karlotta Liebenstein egész vagyonát, azaz 80 millió dollárt legkedvesebb barátjára, Günter nevű kutyájára hagyta 1991-ben. Akkor az még csak harmadik Günther volt, azóta az utódja élvezi (?!) a vagyont, háza van a Bahamákon, és olyan luxusban étkezik, ahogy mi egyszerű emberek sose fogunk.

150930_EM_RichPets_Gunther

Trouble

Leona Helmsley 12 millió dollárt hagyott kedvenc kutyájára 2007-ben. Unokái megtámadták a végrendeletet, mondván, az asszony nem volt beszámítható, a bíróság így ezt az összeget kétmillió dollárra mérsékelte. Az elkényeztetett, ráadásul harapós kutya így is utolsó éveit merő luxusban töltötte.

Leona Helmsleys $12 million dog, Trouble, July 16, 2008.

Leona Helmsley és Trouble

Grumpy Cat

Ő nem örökölt, hanem kinézetének, s tulajdonosa jó marketingérzékének köszönheti pénzét. A macskát egymillióan követik az Instagramon, értékét pedig többszázmillió dollárban határozták meg.

Grumpy Cat rides The High Roller Observation Wheel after her book signing at Kitson at The Linq in Las Vegas, August 5, 2014.

Toby Rimes

Ella Wendel halála után minden pénze kedvenc kutyájához került, akinek bársonyszalvétával törölték le luxuságyában a száját. A kutyus nem sokáig élvezte a gazdagságot, mert gazdája után néhány hónappal ő is elment.

150930_EM_RichPets_Toby

Conchita

Conchita, a chivava egész életét luxusban élte le, gazdája még igazgyöngy ékszereket is aggatott rá, no meg mini Louis Vuitton táskákat tett mellé. Vagyonát is kutyájára hagyta 2010-ben – de hogy ennek mi értelme volt, azt csak a kutya jelenlegi gondozója tudná megmondani.

Over pampered and dripping in diamonds, Conchita the Chihuahua could be the world's most spoiled pooch after being left a staggering $11 million by her late owner. Miami heiress Gail Posner, the daughter of infamous corporate takeover artist Victor Posner, died in March aged 67 leaving her $8.3 million mansion and a $3 million trust fund to her beloved pet diva.

Gigoo

Gigoot nem fenyegeti az a veszély, hogy kitekerik a nyakát, és megfőzik levesnek, ugyanis ő egy roppant gazdag tyúk. Miles Blackwell brit pénzember tulajdonában volt, aki nagyon kedvelte, és végrendeletében 10 millió fontot hagyott rá.

150930_EM_RichPets_Gigoo

Forrás: Time