Két kis kéznyom-tetoválás egy apa bőrén, és egy megindító történet a háttérben

Egy kisbabát elveszíteni – van ennél nagyobb tragédia egy családban? Az anyuka vigasztalhatatlan, amellett, hogy neki próbálunk segíteni, vagy legalább szurkolni, hogy jobban legyen, gyakran elfeledkezünk az apáról, aki a maga módján ugyanúgy gyászol.

A 27 éves Brad Kearns is átesett ezen. Első gyermekük, akit Buddynak hívnak azóta is, halottan született.

14237770_1167809253241821_3115564798464831047_n

Kearns azt mesélte, hogy a kicsi olyan volt, mintha csak békésen aludna. Fizikailag sosem ölelhette Buddyt magához, de megoldotta, hogy mégis ott legyen a bőrén örökre. Az apuka két kis tenyérlenyomatot tetováltatott a mellkasára, hogy örökre emlékezzen elsőszülött fiára, és arra, hogy ők lélekben mindig ölelik egymást.

Kearns másik két fiával

Kearns másik két fiával

Kearns arról is beszámolt, hogy bár nem vihette haza a kórházból Buddyt, mégis első kisfia tette őt apává.

“Emlékeztek, milyen volt először megérinteni a gyermeketek kezét? Ahogy a kis keze köré fontad az ujjaidat, az ökle elfért az a kezedben, amikor egy kicsit megszorítottad, hogy tudja, ott vagy és megvéded őt. Abban a pillanatban tettél némán egy ígéretet arra, hogy vigyázol rá, törődni fogsz vele és a legjobb szülő igyekszel lenni” – írja Kearns.

Hiába nem vihette haza a kórházból Buddyt, hiába nem volt első közös focizás, Kearns visszavonhatatlanul apa lett Buddy születésekor, mert megfogta a kis kezet, és megtette élete első ilyen ígéretét.

apu2

Azóta született két egészséges fia, de a gyászt azért neki sem volt könnyű feldolgoznia – bár nagyon sok bátorítást kapott barátaitól, családjától. Azt javasolja mindenkinek, hogy ilyen tragédia esetén forduljon szakemberhez.

Forrás: Facebook