Nagy öröm érte a Felicità című olasz sláger énekeseit – Újra együtt ünnepeltek közös lányuk esküvőjén

A 70-es és 80-as évek híres amerikai-olasz énekes párja, Romina Power és Al Bano újra együtt ünnepelt. Ami azért nagy szó, mert ahogy korábban írtuk, a Felicita c. olasz sláger énekesei, akik sokáig egy párt alkottak, 20 évig nem beszéltek egymással egy családi tragédia miatt.

feli

20 év harag után, 2013-ban békültek ki egymással egy orosz rajongónak köszönhetően

Az örömteljes ok ezúttal közös gyermekük, Cristel Carrisi házassága volt, aki szeptember 3-án feleségül ment Davor Luksic-hoz, egy horvát és chilei származású milliárdoshoz. A fiatal pár az olasz csizma sarkánál fekvő Leccében, a San Matteo templomban mondta ki a boldogító igent.

albano

A boldog menyasszony mellett híres édesapja: Al Bano (Fotó: corrieredelmezzogiorno.corriere.it)

A meghívott vendégek listáján szerepelt Toto Cotugno, Boy George, Michele Placido és a divattervező testvérpár, Laura és Livinia Biagiotti neve is. Mintegy 500 vendég jelenlétében ünnepelték meg a frigyet, de a rossz nyelvek szerint a fiatal ara csak az utolsó pillanatban hívta meg mostohaanyját, Al Bano élettársát, aki végül inkább el se ment az eseményre, annak ellenére, hogy Loredana Lecciso és Al Bano közös gyermekei azonban jelen voltak.

Forrás: bari.repubblica.it