Mutatjuk azt a magyar startupot, aminek még a CNN is könyörög, hogy forgathasson az eseményén

A Join My Wedding magyar startup segítségével  bárki nyílttá teheti az esküvőjét, lehetővé téve turistáknak is, hogy szó szerint jegyeket vegyenek az eseményre. Az ötlet annyira bejött, hogy az elmúlt néhány hónapban tévéadások, és cikkek tömege foglalkozott az egész világon a magyarokkal.

De mi is pontosan ez a magyar startup, ami ilyen nemzetközi érdeklődésre tart számot?

“A Join My Wedding 2016 tavaszán indult el, tehát alig egy fél éve. Az Airbnb-hez hasonló, csak éppen itt nem a lakásunkat tehetjük közkinccsé, hanem Életünk Nagy Napját, az esküvőnket. A honlap összeköti azokat a párokat, akik éppen házasodni készülnek, és az utazókat, akik a múzeumok és a turistalátványosságok mellett valamilyen az országra jellemző kulturális élményre kíváncsiak. A Join My Wedding weboldalra bárki feltöltheti saját lakodalmát, illetve turistaként szemezgethet a már regisztrált esküvők között.”

Az első turisták számára nyitott esküvő Indiában volt

Matécsa Márti és Párkányi Orsi, a startup működtetői meséltek a 24.hu-nak arról, milyen nehéz volt megtalálni azt indiai párt, akik hajlandóak voltak az elsők lenni a sorban. A ceremónián a BBC is forgatott, úgyhogy egyértelműen sikernek könyvelhetjük el.

Ezek után gyors út vezetett a sikerhez, nyílt esküvőket szerveznek nemcsak hazánkban, de Indiában és Oroszországban is. Nemcsak az ötlet új, de az is szempont, hogy a vendégek fizetnek, így az esküvői költségekből is lehet faragni valamelyest.

A CNN már azért könyörög a lányoknak, hogy a következő esküvőn ők forgathassanak.

A részletekért és a lányokkal készített interjúért kattints a 24.hu oldalára!