A nő, aki 30 éves koráig őrizte ártatlanságát, most mesél az okokról

A ma 37 éves Lianne Stoke saját bevallása szerint irreális elvárásokat támasztott a férfiakkal szemben, így történhetett meg, hogy csak hét éve vesztette el az ártatlanságát. Nincs ezzel semmi baj, talán nem is annyira szokatlan, Lianne is csak azért írta meg a történetét egy könyvben, hogy lássuk, hogyan jutott el idáig.

Kezdjük azzal, hogy Lianne apja vietnámi veterán volt, aki jól értett hozzá, hogyan ijessze el lánya udvarlóit. Lianne pedig megszállottan kereste a romantikát, “az Igazit”, teljesen eltelt ábrándjaival, amik nem passzoltak túlzottan a valósághoz.

382B9FC500000578-3783320-image-m-25_1473534462913

A középiskola utolsó évét otthonról távol töltötte, azt remélve, hogy így majd elvesztheti szüzességét. Néhány randitól eltekintve semmi sem történt, ahogy az oly izgatottan várt főiskolai évek alatt sem. Ez az időszak a szabad szerelmet jelenti a legtöbb fiatalnak, ám Lianne csalódott ebben is  – nem vett részt az ivászatokban, a pasizásokon, csak tanult, és várta az irreális álmai megvalósulását.

382B9FA000000578-3783320-image-a-26_1473534474141

Harmincéves lett, mire arra jutott, hogy megszabadul a túlzott elvárásaitól. Megismerkedett egy skót férfival egy étteremben, és neki adta a szüzességét. Talán mondanunk sem kell, hogy az este nem lett túl emlékezetes egyik félnek sem, de Lianne nem bánta meg. Azt mondja, akkor csatlakozott a nemi életet élő emberek népes táborához, amikor arra készen állt. Lianne elmondása szerint senki sem élcelődött rajta korábban sem, egyedül ő maga tartotta vissza magát ettől az élménytől.

A nő könyvet írt különös történetéről, és azt tanácsolja mindenkinek, hogy ne adja fel, mert lehet, hogy kevésre tartjuk magunkat, de az önbizalmunk idővel megjöhet, ahogy a szerelem is ránk találhat.

Forrás: Dailymail