Esküvő után jött rá a milliomos, hogy a felesége nem csak a felesége

A nevét érthető módon nem vállaló, hatvanas évei elején járó floridai üzletember két váláson volt túl, amikor megismerkedett egy fiatal, vonzó lánnyal, akivel szinte azonnal egymásba szerettek. Megvolt az esküvő, s csak ezután jött a feketeleves.

A férfi élete eleve hullámvasúthoz hasonlít, hiszen a 2009-es válásában felesége tulajdonképpen kifosztotta, 2011-ben azonban a férfi néhány társával együtt megnyerte a lottó főnyereményét. Az ismét milliomossá vált férfi  tavaly keresett újra társat magának. Egy társkereső iroda ki is közvetítette neki saját unokáját a 24 éves, egzotikus táncosnőként dolgozó lányt. A férfin különös déja vu érzés suhant át, azonnal beleszeretett a lányba, ahogy az is belé.

Ez egyébként egy létező jelenség olyan rokonok között, akik egymástól távol töltötték életük nagy részét. Elképesztő erejű vonzalmat éreznek egy idegen iránt, de fogalmuk sincs, igazából miért. A legtöbb ilyen pár – a mostani esethez hasonlóan – csak esküvő, összeköltözés, vagy akár gyerekvállalás után tudja meg, hogy élete szerelme a féltestvére, unokatestvére, vagy éppen a nagyapja.

A 68 éves milliomos három hónapja volt már boldog házas, amikor feleségével családi albumokat lapozgattak. Ekkor derült ki, hogy a lány apja a milliomos első házasságából született fia, aki eltűnt, és akit felesége olyan ügyesen elrejtett előle, hogy magánnyomozók ide vagy oda, sosem látott viszont. Az újdonsült feleség nem tartja a kapcsolatot az apjával, mert amikor tiniként teherbe esett, az elkergette otthonról. A lány ezért lett táncosnő, hogy valamiből eltartsa magát meg a gyereket. Esélye sem volt hát tudomást szerezni vér szerinti nagyapjáról – amíg hozzá nem ment.

A házaspár úgy döntött, hogy marad minden úgy, ahogy van, hiszen bár rokonok, ugyanúgy szerelmesek egymásba, és inkább megpróbálnak úgy tenni, mintha nem is tudnának a vérségi kötelékről.

“A maga módján minden pár különleges és fura, közöttünk pedig olyan erős a kötelék, hogy még egy ilyen dolog sem képes azt eltépni” – nyilatkozta a feleség.

Forrás: FloridaSunPost