Két medvetámadást is túlélt a férfi, akinek videóját még Zuckerberg is lájkolta

Az ötvenéves Todd Orr Montanában él, ahol elég sok medve is – annak azonban, hogy kétszer is megtámadja egy állat, nagyon kevés az esélye. Ezért is történhetett meg, hogy a férfi Facebook videóját több, mint harmincmillióan látták eddig, és még Mark Zuckerberg is nyomott rá egy like-ot.

Todd a felvételen csurom véresen mesél arról, hogy csak agancsokat keresett egy erdős szakaszon, amikor  – dacára annak, hogy rendszeresen jó nagyokat ordított, ami egyébként távol szokta tartani a medvéket – egy anyába és két bocsába botlott.

370

Az anyaállat egyből rárohant a férfira, és a medveűző spray sem érdekelte túlzottan. Mivel Todd a nyakát védte a karjával, az sérült meg, illetve a válla, de ezután a medve távozott. A férfi a kocsijához indult, hogy elhúzzon a helyszínről, de a medve úgy gondolta, még nem végzett. Újra megtámadta a férfit, ezúttal a fején és a felsőtestén hagyva sérüléseket.

720

A halottnak tettetős technika mentette meg Todd életét, az anyuka ugyanis végül magára hagyta. Szerencsétlen férfi három mérföldet ment az autójáig, és egyenesen a kórházba hajtott, ahol ellátták a sérüléseit.

Forrás: Guardian

via 444