Videó: A pillanat, amikor az elrabolt 4 éves kislány végre magához öleli szüleit

A 4 éves Rebecca Lewisra október 8-án 16 éves nővére vigyázott. Rebeccát saját házukból rabolták el reggel, mégpedig az a West Wild Hogs nevű férfi, aki korábban velük élt.

A depresszióval és bipoláris zavarral küzdő emberrabló, akit a család azért küldött el két éve, mert fegyvert fogott rájuk, Floridából egészen a Tennessee állambeli Memphisig vitte a kislányt.

A rendőrség felhívása

A rendőrség felhívása

Először egy, a házhoz közeli McDonald’s-ban megreggeliztek, aztán mentek tovább. Este Georgiában egy benzinkútnál látták őket, ahol  Hogs italokat vett, sőt, egy parkőr félre is állította az autót a Cove Lake állami parknál, de aztán továbbengedte – nem ismerte fel, pedig akkor már rég ki volt adva a riasztás. A kislány pontos hollétéről végül egy kórházi nővér adott felvilágosítást a rendőröknek, akik a parkolóban vették őrizetbe az emberrablót.

Rebeccának a lelki megrázkódtatáson túl – úgy tűnik – nem esett semmi baja. A kislányt repülővel vitték haza szüleihez, s a reptéren végre egymás nyakába borulhattak – ezt örökítette meg ez a videó.

Itt egy másik videó is a nagy egymásra találásról:

Forrás: Dailymail