Íme a lány, aki melltartóban ment dolgozni – Mert a reklámban ezt látta

Egy neves modelleket foglalkoztató fehérnemű cég nagy lelkesedéssel ajánlja különböző ruhadarabjait a mindennapokra is “alkalmi ruházatnak is megfelelő viseletként”. Miközben ezek a ruhadarabok inkább valók a hálószobába, mint egy irodába. Egy Nina nevű lány volt olyan vagány, hogy fogta magát, és kipróbálta ezeket a melltartókat és kombinékat a munkahelyén – a munkatársai szóhoz sem jutottak a meglepetéstől. 

Nina vagány lány, ezért nem volt rest, felvásárolta a plakátlányokon látható fehérneműket, s mindegyik darabhoz pontosan olyan pulóvert és kabátot vett fel, amit a modellek viseltek.

sub-buzz-20091-1475876114-1

Az eredmény több volt, mint megdöbbentő: a munkatársak olyan kellemetlenül érezték magukat, hogy nem igazán tudtak Nina szemébe nézni. Volt, aki meg is jegyezte, hogy ez a szett az ágyba való, nem a munkahelyre. Arról nem is beszélve, hogy nem csak sokat mutat, de a legtöbb nőn nem úgy áll a fehérnemű, mint a modelleken.

sub-buzz-19118-1475876781-11

Nina mind a három nap iszonyúan kényelmetlenül érezte magát az átlátszó szoknyában, a melltartóban, és a hálóingben.

sub-buzz-19924-1475878481-1

A Victoria’s Secret marketingesei is találkoztak Nina tesztjével és a kommentek hatására megszüntette az adott reklámokat, és már nem ajánlja fehérneműit utcai viseletként.

Forrás: Buzzfeed