A nap képe: Így néz ki egy sün a tüskéi nélkül

Mindannyian emlékszünk még a mesére: A sün, akit meg lehetett simogatni. Nelson ezt a valóságban is megvalósítja, ugyanis tüskék nélkül született. Imádja is, ha simogatják.

Nelson  a Foxy Lodge Wildlife Rescue menhelyen lakik az angliai Norfolkban. Mivel pontosan tudja, milyen sebezhető, elég félénk, és természetesen szüksége van az emberi támogatásra ahhoz, hogy éljen – a vadonban öt perc alatt lenne belőle préda.

bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-2

Nelson aligha vágyakozik az erdő után ,amikor mostani helyén rendszeresen masszázsban van része, és finomakat kap enni is…

bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-4

Az orvosok egy ideig kutatták, mi okozhatta a tüskevesztést, de mivel semmilyen betegséget nem találtak, Nelson egyszerűen a ritka kivételnek tekinthető.

bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-1

Azért az olajos  masszázst amiatt kapja, hátha elkezdenek nőni azok a tüskék, s bár egyelőre nincs eredmény, a kis állat határtalanul élvezi a kényeztetést. Végre ő a sün, akit nemcsak megsimogatni, de masszírozni is meg lehet.

bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-3 bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-5 bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-6a bold-spikeless-hedgehog-massages-nelson-7

Forrás: Boredpanda