Íme a lány, akit milliók gúnyoltak ki az arca miatt – Ezt üzeni a pattanásaiktól szenvedő fiataloknak

A 22 éves Ashley VanPevenage feltöltött néhány képet az internetre, s ahogy ez néha megtörténik, azok elkezdték élni önálló életüket.

Ashley allergiás reakciótól szenvedett, és el szerette volna valahogy tüntetni a pattanásokat az arcáról a smink segítségével.

Screenshot from 2016-11-02 08:11:50

Miután felrakott egy előtte-utána képet, az kikerült más közösségi oldalakra, és persze mindenki hozzáfűzött valami gunyorosat – például azt, hogy a nőket úszni kell vinni az első randin. A kép végül 9 millió emberhez jutott el, a hozzászólások, tréfák egyre gúnyosabbak lettek. Ashley, aki korábban szintén nagyon szerette a mémeket, ekkor jött rá, hogy csúfot űzni valaki arcából, bármilyen hiányosságából vagy furcsaságából mennyire rossz érzés annak, aki az egészet elszenvedi. Az önbecsülésében megingott lány végül összeszedte magát, és egy videóüzenetben beszélt arról, mire jött rá ez idő alatt.

Egy ideig nem mert az utcára menni smink és belőtt haj nélkül, de aztán rájött, ahogy nem önmagát adja, és hogy az emberek véleménye nem is olyan fontos – az fontosabb, hogy ő jól érezze magát a saját bőrében. Azt üzente azoknak a lányoknak, akik pattanásokkal küzdenek, vagy bármilyen bőrproblémával, hogy látva az ő esetét, legyenek nyugodtan magabiztosak.

Forrás: Aplus