Hová tűnt Kim Dzsongun felesége?

A nagy vezért számtalan alkalommal láthatjuk, ahogy büszkén feszítve felavat valamit, vagy csak nevet az egész világon. Hites felesége viszont a háttérben marad, és tűri, hogy férjecskéje mondjuk fiatalkorú prostituált háremében töltse ideje nagy részét. (Már amikor nem menti meg a világot, ugye.) Szóval: hol van a vezér felesége, Ri Szoldzsun?

Ri hét hónapja távol él a nyilvánosságtól, tulajdonképpen azt sem tudni, életben van-e még. Nem ez az első eset, amikor ilyen hosszú időre eltűnt: 2012-ben is ez történt, és akkor kiderült, terhes volt, és megszülte a gyermekét. A szakértők szerint most is vagy terhesség áll a háttérben, vagy valamiféle házassági válság – ismerve Kim Dzsongun rokonkivégeztető hajlamait, az is lehet, hogy már nem is él.

Ri, aki 2012 óta lett Kim felesége, jó viszonyt ápolt a diktátor húgával és propagandafőnökével, Kim Jodzsong-gal. Egyesek szerint kiesett sógornője kegyeiből, és ezért tüntették el. Rit utoljáról március 28-án, Pjongjangban látták egy kereskedelmi és egészségügyi centrum avatóünnepségén, azóta férje minden fontos ünnepen és eseményen nélküle jelent meg, de magyarázatot nem is mernek tőle kérni.

Forrás: Independent

via Index