Hároméves kisgyerek mentette meg az apja életét – joghurt kellett csak hozzá

Emma és Mark Jones boldog családként éltek, nevelték a hároméves Lenny George-ot annak ellenére, hogy az apuka cukorbeteg. Aztán egy nap jött a baj.

A 34 éves apuka ugyanis pont akkor esett össze a konyhában, amikor az anyuka fél órára kiugrott otthonról. Az apuka ott feküdt ájultan, mire fia odament a hűtőhöz, kivett belőle egy doboz joghurtot, és elkezdte kanállal etetni ájultan fekvő apját. Amennyi joghurt lejutott a férfi nyelőcsövén, az pont elég volt ahhoz, hogy Jones felébredjen, és felkeljen bevenni a glükóztablettáit. Ha nincs Lenny, akkor Jones diabéteszes kómába eshetett volna, ami akár végzetes is lehet.

js105588572

Az anyuka így mesélte el a történteket:

„Megmentette az életét, nem is lehetnék ennél büszkébb rá. Csak félórára ugrottam el otthonról, amikor visszaértem, mindketten a kanapén feküdtek. Mark nem festett túl jól. Rögtön megkérdeztem, hogy mi történik, mire Lenny rám nézett, azt mondta semmi, csak most mentette meg az apját, Mark meg bólogatott, hogy így igaz.”

Lenny ráadásul nem tudta, apja miért esett össze, arról sem beszéltek neki hosszasan, apjának milyen betegsége van. Ő azonban korábban látta, hogy amikor apja rosszul van, anyja a hűtőből vesz ki ételt neki.

Forrás: Manchestereveningnews