Szétszabdalta feleségét a plasztikai sebész, mindenáron javítani akart rajta

Kinek mi számít tökéletesnek… a 47 esztendős Phillip Craft plasztikai sebész úgy nyilatkozott, hogy beavatkozásainak hála felesége teste szinte majdnem tökéletes. A 43 és Anna egészen sokáig elégedett volt magával, ám most ő férje élő bemutatóbábuja.

Annának semmi baja nem volt magával egészen addig, amíg nem szült két gyereket. Ezen a ponton engedett férje rábeszélésének, aki egy ideje szeretett volna tökéletesíteni, javítani feleségén. Anna új ciciket, feneket, csípőt kapott, arcát botoxozták, ajkait feltöltötték, hasát felvarrták, és egy egykor természetesen gyönyörű nőből csináltak egy tucattramplit. Anna már annyira megszokta a beavatkozásokat, hogy úgy érzi, mintha csak fodrászhoz járna. Ám a valóságban az egészsége a tét. Férje azonban nem így látja:

“Mindig azt mondom a pácienseimnek, hogy ha tudni szeretnék, mennyire vagyok jó sebész, nézzék meg a feleségem. Anna szinte teljesen tökéletes. Szerintem a sebészi beavatkozásaim után még gyönyörűbb, mint amikor 22 éves korában megismertem őt.”

e1

e3

u2

eu2

u1

Forrás: Dailymail