Megrázó eset egy budapesti óvodában: ököllel ütötték a kislány arcát

Az ötéves Lilit megverte egy kis társa az óvodában, nem is akárhogyan: ököllel ütötte az arcát. A véraláfutásos arcú gyermekkel történtekről az óvónők mélyen hallgattak.

Szülőként mindig trauma, ha a gyerekünket megverik, főleg akkor, ha lány, és alapvetően békés természet. Liliről nem tudunk sokat, de a szülők felháborodása érthető módon hatalmasra dagadt: nemcsak a verekedés miatt, hanem azért is, mert az óvónők nem értesítették őket azután, hogy az eset megtörtént, nem tartották súlyosnak.

kislany

Fotó: Facebook

Lili az anyukájának elmesélte, hogy a Mikulás bulin egy kisfiú rátámadt és ütni kezdte, de az óvónők nem avatkoztak közbe, csak később tettek egy kis borogatást az arcára. Még akkor sem hívták a szülőket, amikor Lili arcán véraláfutások jelentek meg. Lili édesanyja, Bettina azonnal kivette lányát az adott oviból, és azt fontolgatja, eljárást kezdeményez, miközben az óvoda azt állítja, a gyermek hazudik, semmi említésre méltó nem történt.

Itt olvasható egészében az anyuka levele: 

Mai napon délután mikor mentem a Kislányomért az óvodába ez fogadott!
Egy kisfiú ököllel többször arcon ütötte a lányomat,amit az óvónők türelmesen és figyelmesen végig nézték de nem avatkoztak közbe. Ezt mind a saját bevallásuk alapján írom le mert ezt az óvónők szépen el is mesélték miközben engem próbálták meg nyugtatni. El kell hogy mondjam hogy az este délelőtt történt,de engem nem értesített az óvoda erről telefonon! Nyugtatasomra azt mondták hogy ez semmiség és el látták a sebeit Lilinek borogatták az arcát… A Kislányom többször jött úgy haza hogy bántják piszkálják, szorongatják többi gyerekek,és az óvónők ezt simán végig nézik! Többször jött úgy haza hogy közölte nem kapott uzsonnára semmit,ha kért enni,egy üres kenyeret adtak neki. Az óvónők viselkedése nem együttműködő! Folytatás itt: Facebook.

Forrás: Bors | Facebook