A 20 éves anya, aki 9 napra bezárta bölcsis gyerekeit egy lakásba, csodálkozott, hogy egyikük meghalt

“Nem tudtam, hogy a gyerekek meg tudnak halni” – nyilatkozta 20 éves ukrán Vladislava Podchapko, aki 1 éves fiát és 3 éves kislányát hagyta magára étlen-szomjan.  Nos, meg tudnak, főleg akkor, ha bezárják őket egyedül egy lakásba kilenc napra.

A nő kilenc napra lépett le a szerelméhez, más ötlete nem lévén, 1 éves fiát és 3 éves lányát a lakásban hagyta, ajtó bezárva, ennivaló alig. Az is csoda, ahogy a hároméves kislány életben maradt – eszméletlenül találtak rá, de az egyéves Daniel életét vesztette. A boncolás után kiderült, hogy egyszerűen éhenhalt.

1114797_pay-evil-mother-2-east2west-news

Anna életét az mentette meg, hogy kórházba került, és intravénásan tudták táplálni. Mára eljutott odáig, hogy egy kevés szilárd ételt is meg tud enni. Az anyát letartóztatták, és gondatlanságból elkövetett emberölésért 8 évre ítélték – egyébként terhes új szerelmétől.

1114799_pay-evil-mother-8-east2west-news

A tragédia azért rázta meg igazán az ukránokat, mert a nőről nem lehetett tudni, hogy rosszul bánik a gyerekeivel, folyamatosan fotókat osztott meg róluk aranyos, kedves, szeretetteli képaláírásokkal, bölcsibe vitte őket, jó anyagi körülmények közt él, senki sem látta előre a katasztrófát.

Forrás: Bors