Képes volt kamuprofilt csinálni és zaklatni saját magát – Csak hogy bosszút álljon a barátján

A legtöbb esetben sajnos a zaklatás, az erőszak valós, ám vannak olyan nők, akik tényleg képesek ártatlanul megvádolni egy férfit csupán bosszúból. A 25 éves kaliforniai Stephani Lawson exbarátját büntette ily módon – amíg le nem bukott.

Stephani annyira kiakadt attól, hogy Tyler Parkervest szakított vele, hogy elhatározta, tönkreteszi a férfi életét és börtönbe juttatja. Ezért kitalált egy történetet, amiben Tyler zaklatta és bántotta őt, majd feljelentéseket is tett a rendőrségen zaklatás és gyilkossággal való fenyegetés miatt. Ahhoz, hogy bizonyítékokat miutathasson fel, létrehozott egy Facebook profilt volt barátja nevével, fényképeivel, és azon keresztül zaklatta saját magát. Fenyegető üzeneteket küldött magának, majd ezekkel nyolc alkalommal fordult a rendőrséghez.

ogv92d-b88843590z-120161118174717000g67k4o83-10

Stephani

Tylert négyszer tartóztatták le, de aztán a  rendőröknek feltűnt, hogy valami nagyon nem stimmel az ügyben. Miután a szolgáltatóktól kikérték az adatokat, kiderült, hogy a profilt nem is Tyler hozta létre, és nem ő küldött onnan üzeneteket. A férfit felmentették minden vád alól, Stephanit pedig egy év börtönre ítélték hamis tanúzás és hamis vádaskodás miatt.

A férfi nagymamája nem érte meg, hogy unokája nevét tisztára mossák, az egész botrány közepén meghalt, Tyler pedig végül nagyapjával együtt elköltözött a környékről.

Forrás: Washingtonpost