Felháborító történet – Elszakította édesanyjától a kisfiát egy pesti buszsofőr

A kisfiú még felszállhatott egy budapesti járatra, azonban az édesanya előtt bezárta az ajtókat egy pesti buszsofőr. Az édesanya a Pesten Hallottam Facebook-csoportban osztotta meg a felháborító történetet.

A fiatal nő hiába integetett és kiabált, a buszvezető nem nyitotta ki az ajtót, és a kisfiú kétségbeesett kérését, hogy várja meg az anyukáját a pirosnál, elintézte egy vállrándítással. Szerencse, hogy volt a járaton egy férfi, aki segített leszállni a következő állomáson a kisfiúnak és megvárta, míg az édesanyja a következő busszal odaér.

Íme a fiatal anyuka felháborodott levele:

“Ezúton szeretném megköszönni a 196A busz vezetőjének, hogy az orrom előtt becsukta az ajtót annak ellenére hogy hiába integettem és kiabáltam mert fenn maradt a Kisfiam!! Miután oda ment hozzád a fiam és szólt, hogy legyen szíves megállni, mert Anyukám lemaradt és itt fut a busz után sírva, ennek ellenére tovább mentél váll rántva, pedig amikor beértem a buszt, a pirosnál kinyithattad volna az ajtót!!

Hál istennek a Kisfiam tartotta magát a tervhez, amit ilyen vészhelyzetkre beszéltünk meg, csak ebben bíztam futás közben, és ezúton szeretném megköszönni annak az úriembernek, aki leszállt Dominikkal és megvárt Engem!

Nem kívánom ezt az érzést egy Anyának, senkinek sem amit addig éreztem míg futottam…”

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e az esetnek bármiféle következménye a sofőrre nézve.