Bevásárlókocsiba szorult egy kisfiú – Nem akartak segíteni a nagyapának

Egy albertfalvai bevásárlóközpontban egy kisfiú nagyapjával, Sallós Tiborral együtt bevásárolni indult. A gyerkőcöt szokás szerint beleültették a kocsi megfelelő részébe, de az eltört, a gyerek pedig hátravágódott, miközben a lába beszorult.

“Pislogni sem volt időnk miután eltört az egyik ülőketartó” – mesélte a nagypapa, aki miután kiszabadította a porontyot,  a vevőszolgálatra ment vele. Onnan a biztonsági őrhöz irányították őket, aki közölte, hogy ez  a panasz nem az ő dolga, és menjenek szépen vissza a vevőszolgálatra. A nagypapa a vevőszolgálaton ragaszkodott ahhoz, hogy betegyenek valamit a kicsit sem biztonságos ülések ellen, hiszen akár komoly baleset is történhetett volna.  Ott azonban, bár jegyzőkönyvet hajlandóak voltak felvenni, nem igazán foglalkoztak a panasszal, nem értették, ha az unoka jól van, mit kell itt problémázni?

Ha bevásárolni megyünk, legyünk óvatosak az összes gyereküléses kocsival! A Huffington Post cikke szerint évente 24.000 gyereket kell ellátni a sürgősségin, mert megsérültek a bevásárlókocsik erre a célra kitalált gyermekülésében, és azért, hogy ez a hatalmas szám kisebb legyen, sokkal hatékonyabban kéne ellenőrizni  az üléseket.

Forrás: Nlcafé, Huffingtonpost