Kivételen jófej ellenőrök mentették meg a vizsgázó lányt

Alexandra vizsgázni indult Kecskemétről Budapestre a 7:45-kor induló busszal. Két busz indul ilyenkor, egy gyorsjárat, ami Alexandrának kellett volna, és egy lassabb. A lány pechjére a rosszabbikra szállt fel, de aztán a történet olyan befejezést kapott egy kivételesen jófej ellenőr miatt, amitől csak ámulunk.

A fiatal lány a Pestem Hallottam zárt Facebook csoportban osztotta meg a történetét:

“Ma reggel indultam Kecskemétről Pestre busszal, 7:45-kor. Kettő busz érkezett a buszmegállóba, és a túlsó szimpatikusabb volt, így arra szálltam fel. Már az első 5 percben gyanús volt, a másik busz gyorsabb volt sokkal. Két fajta busz jár, egy az autópályán, 1:10 perc idővel és a hosszabb úton közel 2 órás úttal. De ez ekkor még meg se fordult a fejemben, gondoltam kettő buszt küldtek, hisz csúcsidő van. Majd az ellenőrök felszálltak. Megkérdeztem, ez melyik busz, de nem tudtak több információt, mint én. “Ez az Szasza, menj oda a buszvezetőhöz, egyáltalán nem lesz gáz, amikor a képedbe röhög”.

Ez pontosan így is történt, közölte, tényleg mókásan, hogy amúgy szépen énekel és elszórakoztat 10-ig. A bökkenő az volt, hogy nekem 10-kor vizsgám lett volna. Az ellenőr érdeklődött, mikor, hol, miből vizsgázom. Leültem jót nevetve a bénaságomon, mire megszólal: “KELJ FEL, FELVISZÜNK AUTÓVAL, MEGMENTEM A VIZSGÁDAT. DE HA KIRÚGNAK, A KÁVÉT KÉT CUKORRAL ISZOM.”

Nos így történt, hogy ma 8-kor az autópályán száguldoztam két ellenőrrel, akik hamarabb felértek velem Pestre, mint a busz, amin ülnöm kellett volna. Bár megkaptam, hogy elég bátor vagyok, hogy egy idegen autóba csak úgy beülök. :D Útravalóul még annyit szóltak, hogy most azért már sikerüljön is az a vizsga. Egyébként tényleg meglett.”

Forrás:  Facebook/Pesten Hallottam