A leggyönyörűbb afro hajkoronák, amit valaha láttunk

Lisa Farrall fodrászmester csodálatos hajkreációi mellett nem lehet csak úgy elmenni. Lélegzetelállító fotókon mutatjuk be a 2016-os brit fodrászverseny (British Hair Awards) döntőseit.

Lisának az Armour (Fegyverzet) című sorozata három kategóriában is győztes lett a kifejezetten afro frizurát kreáló fodrászok versenyén (Black Hair Awards), míg a brit nemzeti fodrászversenyen is bejutott a döntőbe. Ezzel a fotósorozattal az afrikai népek kultúrájának szépségét kívánta hangsúlyozni, és egyben azt is  kiemelte, hogy az afrikai népek igenis erősek és hatalmasak, annak ellenére, hogy ezeket a tulajdonságokat rendkívül nehéz megmutatni egy kamera lencséjével.

1

Ugyan ezek a fotók  egy fodrászversenyre készültek, de nem tudunk elmenni a tökéletes smink, a professzionálisan megtervezett ruhák és kiegészítők, a modellek karakteres arca és a beállítások összhangja mellett – minden egyes fotó percekig leköti az ember figyelmét a kidolgozott részletek miatt. A sminket Suhyun Kang-Emeryshot készítette, a fotókat pedig Luke Nugent.

2

6

4

3

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Forrás: Boredpandalisafarrall.com | lukenugent.co.ukInstagram