Nem tökéletes, hanem gyönyörű – Mindenkit lenyűgözött a 61 éves fürdőruhamodell

Fürdőruhákat tényleg csak a legszebb modellekre adnak, és a képeket még utólag is módosítják, hogy tényleg “tökéletes” legyen a végeredmény. Pont emiatt üdítő végre egy igazi modellt látni, aki 61 évesen is gyönyörű. 

Yazemeenah Rossi modell képei bebizonyítják, hogy nem kell túlságosan tökéletesre photoshoppolni a fürdőruha reklámokat, másképp is lehet ezt csinálni:  ízlésesen, művészien, eltérve a megszokott sémáktól.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-14

Megmutatva egy egészséges, életerővel teli nőt, aki harmóniában van önmagával és intelligenciája, lelkiereje átsüt a fotókon.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-3

Yazemeenah  azt mondja, nincs semmi különleges tippje szépsége megőrzésére. Még akkor elkezdett bio ételeket fogyasztani, mielőtt az divatba jött volna, bőrét természetes olajokkal ápolja.

60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-15 60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-11 60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-9 60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-8 60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-1

59-years-old-grandma-fashion-model-yasmina-rossi-9__880 60-year-old-fashion-model-swimwear-campaign-yasmina-rossi-90

60

Forrás: Boredpanda | Instagram