Nehéz az élet: Megnyerte a főnyereményt, most perli a lottótársaságot, amiért megkapta a pénzt

Jane Park  egymillió fontot (!) nyert Nagy-Britannia lottóján. A lány nem lett boldog a sok pénztől, ezért pedig a szerencsejátékos céget hibáztatja.

Jane azért perel, mert 16 éves kortól bárki vehet magának lottót, és igen, nyerhet is. Ezt a határt emelné meg 18 évre, hogy mások ne járjanak olyan szerencsétlenül, mint ő. Ehhez még nem kéne perre menni, ám ő gondatlansággal vádolja a lottó szervezőit.

Jane-t ugyanis elképesztő módon megterhelte a tudat, milyen sok pénze van (ez egyébként valós és igen gyakori reakció, mert a pozitív változás is hatalmas stresszt jelent a szervezetnek), de ahelyett, hogy tanácsadót vagy pszichológust fogadott volna, csak panaszkodott. Úgy érzi, tízszer rosszabb lett az élete, mint volt, és sokszor azt kívánja, bárcsak ne nyert volna, mert akkor nem lett volna annyi irigye. Ekkor felajánlották neki, hogy megszabadítják a sok gondot okozó pénztől, de azt azért nem adta vissza.

De mégis, mit vett a pénzből?

Például egy divatkutyát, akit aztán inkább a nagynénjének adott oda.  Ugyanis Princess (az eb) nem szerette az autót, és Jane-nek amúgy is túl sok dolga volt. A Range Rover, amit vett, “túl nagy, és túl feltűnő, az emberek mindig megbámulják.” Ha ez nem lenne elég: évi négy nyaralását a barátaihoz  kell igazítania. Ráadásul a Maldív-szigeteken nem is nézik jó szemmel, ha csontrészegre issza magát. 21 éves pasija, George Connor akkor lépett le, amikor Jane egy hosszú listát írt neki arról, mit szabad és mit nem szabad megtennie nyaralás közben. Szörnyű ez a sok igazságtalanság.

Forrás: 24, Theladbible