Ez a kislány különleges dolgot kért a születésnapjára: 125 hajléktalannak szerzett óriási örömet

Szülei méltán lehetnek büszkék Armani Crews-ra, aki hatodik születésnapjára nem drága ajándékokat, kiskutyát vagy óriási szülinapi partit kért, hanem azt, hogy segíthessen a hajléktalan embereken. 

A chicagói kislány már a szülinapja előtti hónapokban is azt mondogatta, hogy rendhagyó módon a helyi hajléktalanoknak szeretne kedveskedni. Szülei először azt hitték, hogy Armani viccel, de aztán az idő és a kislány kitartása meggyőzte őket: a pici lány ragaszkodott hozzá, hogy az ajándékára szánt pénzből a  hajléktalanokat vendégeljék meg finom ételekkel a születésnapján.

A bulit a közeli parkban tartották, a menü a kislány kedvenceiből állt, volt csirke, hal, kukorica, zöldbab, spagetti, krumplipüré, sok zsemle, és persze torta is. A helyi templomban az emberek hírét vették Armani megható ötletének, és kis szeretetcsomagokat állítottak össze a hajléktalanoknak: a szatyrokban volt fogkefe, fogkrém, dezodor, kézfertőtlenítő és néhány rágcsálnivaló is.

A család adományából összesen 125 ember lakott jól.  A kislány a nagy napon izgatott volt és cuki, mint minden hatéves, csak a társasága volt első hallásra szokatlan.

Forrás: Bama, Metro