Némelyik potencianövelőnek akár kóma is lehet a vége – Segítünk, hogy ne a kórházban köss ki az ágy helyett

A férfiak erekciós problémáikkal nem feltétlenül az orvoshoz rohannak, hanem csendben, amikor senki sem látja őket, rendelnek valamit az internetről, és várják a csodát. Aztán van, hogy szívproblémákat kapnak cserébe.

Vakság, agyvérzés, vesekárosodás

Nem véletlenül árulják feketén a legtöbb potencianövelőt: egészségre gyakorolt hatásuk sokszor nem ismert, vagy ha igen, akkor a gyártók mélyen hallgatnak róla. A tablettáknál a legnagyobb nyugalommal hamisítják meg az adatokat: a gyógyszerekben nem is az a hatóanyag van, amit ígérnek vagy nem abban a mennyiségben, szavatosságuk lejárt vagy éppen méreganyagokat tartalmaznak a 100 százalékban természetesnek ígért készítmények is.

Azok a férfiak, akik vérnyomásproblémákkal küzdenek vagy más krónikus betegségük van, rendszeresen gyógyszereket szednek, akár a kórházban is kiköthetnek az ágy helyett – főleg akkor, ha merevedési zavarukat eleve valamilyen eddig fel nem ismert betegség okozza, amit nem vizsgáltattak ki.

Vágykeltő kávé

Ennek ellenére a potencianövelők piaca virágzik: hiába mutatták ki, hogy a jól ismert kék tabletta más potencianövelőkkel együtt alkalmazva akár vakságot is okozhat, tonnaszám rendelik a neten, ahogy a vágykeltő kávét is. Ez utóbbi szer azt ígéri, hogy egy közös kávézás biztosan hancúrozással végződik majd, ám a szer akár vészesen alacsony szintre csökkentheti a vérnyomást, főleg más gyógyszerekkel kölcsönhatásban.

A kőrisbogárpor az ivarszervek nyálkahártyáját ingerelve fejti ki hatását, ám fájdalmas, túl hosszú ideig tartó merevedést, irritációt és húgyúti gyulladást is okozhat. Ha nagyobb mennyiségben szedik, vesekárosodás vagy kóma lehet a kaland vége.

A vágykeltőként számon tartott marihuána hosszú távon pont hogy csökkenti a tesztoszteronszintet, rontja a termékenységet, és eltompítja az érzékeket, a csattanó maszlag szó szerint méreg, és agyvérzést is kiválthat, de ugyanez igaz a fekete nadálytőre és a csikófarkra is.

Pótszerek helyett

Ha potenciazavarokat tapasztalunk, varázsszernek kikiáltott készítmények helyett először is gondolkodjunk el a saját szexualitásunkról. Miért hiányzik a vágy az életünkből? Mi adhatna valódi megoldást a problémákra? Dr. Tóth Emese orvos-szexológus és Lengyel Sándor kibernetikus személyesen nyújt segítséget.

Lengyel Sándor modelleket épít, együttműködésre és szeretetre tanít, közben megoldódnak a bajok is

A helyszínen kapható dr. Tóth Emese orvos-szexológus, a szeminárium társ-előadójának könyve, melyet online is megvásárolhatsz ITT

Áprilistól minden hónapban tart előadást Lengyel Sándor Életmodellek Szemináriumán, ahol szó esik a vágyról, a szerelemről és a párkapcsolatokról, de bőven lesz gyakorlati oktatás is. A három napos hétvégi programokon a résztvevők valós, éles helyzeteket modellező gyakorlatokban tanulhatnak tapasztalni és fejlődni.

Bővebb információért és jegyrendelésért IDE kattints.
+36 30 415 2913
[email protected]

(x)