Mit gondol a nő egy randiról? Egy szókimondó előadás a párkapcsolat valódi értelméről

Miről ismerhetjük fel, hogy életünk fordulópontra jutott? Onnan, hogy végérvényesen megváltozik, kívül-belül. Például találkozunk életünk szerelmével. Bumm, egyetlen szívdobbanás, és már el is kezdődik egy új életszakasz.

Szükség van erre? A szakemberek szerint nagyon is. Bármilyen jó életünk van per pillanat, fontos, hogy időről időre megújulhassunk. Ehhez csak nagy változások révén juthatunk. Még egy nehéz válásra visszatekintve is mennyiszer elhangzik, hogy enélkül nem találták volna meg az igazi boldogságot.

Nagyon kevés ember képes azonban arra, hogy megtanítsa, mit tegyünk ahhoz, hogy számunkra is kedvezően forduljon a kocka. Sőt, hogy magunk forgathassuk a megfelelő irányba, amikor kell. Ezt ígéri Lengyel Sándor, akinél szépen gyűlnek a tanítványok. Látszólag már nem hiányzik nekik semmi, mégis egyre többet szeretnének elérni az életükben.

Elégedetten beszélgetnek a jó hangulatú előadás végén. Együtt maradnak, nem sietnek el. László például 12 évvel ezelőtt találkozott ezzel a módszerrel, egy zárt céges tréningen. A vállalatcsoportjuk tulajdonosa is úgy vélekedett saját fejlődéséről és cége nemzetközi eredményeiről egy TV-riportban, hogy az Sándornak és módszerének is nagyban betudható. László szintén nem keveset nyert. Folyamatos sikerei után, ma már önállóan építi tovább nemzetközi karrierjét. Így mesélt Sándorról:

“Jellemző, hogy még egy konkrét kérdést is olyan szintre emel, ami már mindenki számára érdekes és tanulságos. Az előadásai közben az az érzésem, hogy a gondolatai úgy folynak, mint a víz.”

A tanítványok esküsznek erre a módszerre. Imádnak modellezni és hallgatni az áramló gondolatokat, mert érzik, ahogy sodrásba kerülnek tőle.

Milyen egy “ideális” randevú? Szókimondó előadás az egymás iránti elvárásról, a női-férfi viszonyról és a közösen elérhető boldogságról.

Az itt látható videóban Lengyel Sándor az ideális randiról beszél: tegyük fel, hogy elmentek egy étterembe egy férfival, aki tetszik neked. Mi történik, ha bemész egy étterembe egy férfival? Hagyod, hogy előre menjen? Te nyitod ki az ajtót? Hogyan ültök le? Ki fizet a vacsora végén? Sándor rámutat, hogy milyen szerepet tölt be egy romantikus, szenvedélyes estén az illem, és milyen módon emel falakat egy valódi kapcsolat megszületése köré és öli meg a romantikát az elvárás.

Mit ajánlhat egy életvezetésben tapasztalt tréningvezető, aki nem mellesleg kibernetikus, azaz rendszerekkel foglalkozó szakember is? Az élet bármely hétköznapi momentumán keresztül meg tudja mutatni, hogy mi a közös nevezője a magánéletnek, a munkának, a kollegiális kapcsolatoknak vagy éppen a tárgyalástechnikának. Ez ad olyan eltérő szemléletváltást, ami fordulópontot hozott minden tanítványa életében.

Bővebb információért és jegyrendelésért IDE kattints, vagy jelentkezz telefonon!

+36 30 415 2913
+36 1 457 0090
[email protected]

(x)