Egy három éves kis divatikon mutatja meg, hogy járókerettel is lehet vidáman élni

Finley Smallwood nem átlagos hároméves kislány: születése óta Little-kórban, azaz agyi bénulásban szenved. Szülei, akiknek nem lehet saját gyerekük, még akkor eldöntötték, hogy ő kell nekik, amikor még a biológiai anyja pocakjában volt.

Betegségről nem tudtak, ám az anya a 31. terhességi héten rosszul lett, kórházba kellett vinni, ahol a sürgősségi császár után kiderült, a kislány nem egészséges. A szülők azonban így is azonnal beleszerettek a koraszülött csöppségbe, és adoptálták.

Azóta sokféle módon gyűjtenek adományokat a kislány kezelésére

A Dare you To Dance Challenge kihívás során az emberek felveszik, ahogy táncolnak, a videót megosztják, és így a benne rejlő üzenet is terjed: az, hogy Finley egy boldog, szeretnivaló kisgyerek, akit nem kell megbélyegezni azért, mert járókerettel közlekedik, inkább mindenki adakozzon, hogy összegyűljön egy olyan műtétre a pénz, ami segítené őt járni. A legjobb táncos videó forgatásán egyébként maga Finley is részt vett a Los Angeles-i tűzoltócsapattal együtt, és hatalmas bulit csaptak.

Finley emellett átlagos kislány, akit  érdekel a divat, és az Instagram képek kedvéért sokszor öltözik be valami nagyon csinosba.

Forrás: Aplus | Fotók: Instagram