Ne legyünk álszentek – Így néznek ki a divatos fürdőruhák igazi lányokon

Valljuk be, a legtöbbünk nem úgy néz ki, mint a Sports Illustrated fürdőruhamodelljei.  Az apró háromszögekből álló bikinik nem is úgy állnak rajtunk, ahogy a képek ígérik. Mert vannak nagymellű lányok, de nekik sokszor nagy a fenekük is, meg lehet, hogy van egy kis hasuk. Vagy nagy. A vékony lányoknak pedig lehet, hogy karcsú a derekuk, de cserébe kicsi a mellük. Az izmos lányoknak meg nem feltétlenül van karcsú derekuk és homokóra alakjuk. Szóval ilyenek az igazi nők. Szépek, formásak, szerethetők – és nem hibátlanok.

Ezért is fontos, hogy fehérneműgyártó márkák valódi, nem feltétlenül modellalkatú lányok segítségével reklámozzák termékeiket, hogy mind azt érezzük: rendben vagyunk, nem kell senkinek és semminek megfelelnünk.

Az Aerie cég pont ilyen, sokféle modellt foglalkoztatnak, sokféle alakkal, és a képeken sem varázsolják őket vékonyabbá. Még kampányt is indítottak: azok a nők, akik manipulálatlan, fehérneműs, vagy fürdőruhás fotót töltenek fel  #AerieReal hashtaggel az oldalukra, hozzájárulnak ahhoz, hogy kevesebb evészavaros nő legyen a világon: az Aerie ugyanis egy dollárt fizet minden kép után egy anorexiásokat és bulimiásokat segítő alapítványnak.

 

Forrás: 24.hu | Instagram