Így tette helyre a babára vágyó kislány a rasszista eladót

 Brandi Brenner és férje, Nick elmentek kislányukkal, Sophiával a játékboltba, mert megígérték neki, hogy választhat magának egy játékbabát – azt ünnepelték meg, hogy a kislány szobatiszta lett.

Sophia válogatott, majd boldogan vitte a pénztárhoz a fekete babát. Az eladó először megkérdezte, hogy a baba ajándékba lesz-e. Sophia anyja mondta, hogy nem, a kislány magának választotta.

Erre az eladó többször megkérdezte a kislányt, nem akar-e inkább olyan babát, ami jobban hasonlít rá. Merthogy ez a baba, amit Sophia kiválasztott, egyáltalán nem olyan, mint leendő tulajdonosa. A szülők hüledezve nézték a jelenetet, de lányuk szíve a helyén volt, és a sokadik alkalommal, amikor végighallgatta, hogy a baba nem olyan, mint ő, így válaszolt:

De olyan! Ő orvos, és én is orvos vagyok. Én szép lány vagyok, és ő is szép lány. Látod, milyen szép a haja? Láttad a sztetoszkópját?”

A pénztárosnak ezek után esélye sem volt, a szülők pedig büszkén mentek haza kislányukkal, és a babával.

Az anyuka ezt írta Facebook posztjához:

Ez az eset megerősített abban a meggyőződésemben, hogy a bőrszínnel kapcsolatos ellenérzéseink nem velünk születnek. Sokféle bőrszín létezik, ahogyan a hajunk és a szemünk színe is más és más, de minden árnyalat egyformán gyönyörű.”

Forrás: Szeretlekmagyarország, Facebook