Ilyen nincs, és mégis van: táborban tanítják ismerkedni a félénk férfiakat Siófokon

Nem áprilisi tréfa, tényleg létező, és meglehetősen drága kiképzőtáborról van szó, ahol a résztvevők megtanulhatják, hogyan kell eredményesen csajozni.

Bár Siófok nyáron valóban megtelik fiatal lányok tömegével, ez nem jelenti azt, hogy könnyű is velük megismerkedni. Hiába adottak a romantikus tóparti körülmények, villognak a diszkófények, sok férfi leblokkol, és nem tudja megszólítani sem a kiszemelt lányt. Ezért jött létre a PuaCamp nevű tábor, ahol vállalják, hogy hat nap alatt bárkiből amorózót faragnak. Növelik a részt vevők önbizalmát, feloldják a félelmeiket, és gyakorlati tanácsokkal látják el őket.

“Ma már kész, kidolgozott módszereink vannak arra, hogyan juttatunk el egy introvertált, szűz, 40 éves informatikust, akinek két női kapcsolata az édesanyja és a nagymamája odáig, hogy fél év múlva nőket szólít meg, és ha nem is válik a legprofibb hódítóvá (ami nem cél), de képes a megnövelt önbizalmával olyan nőkben vonzalmat kelteni, akik között megtalálhatja a lelki társát és későbbi feleségét” – nyilatkozta a mozgalom egyik hazai meghonosítója a szeretlekmagyarorszag.hu oldalnak.

A terepgyakorlatokon éjszaka és nappal is próbálják megtanítani az ismerkedés fortélyait, leszólítanak lányokat, és táncolni hívják őket. Az alapcsomag ára 90 ezer forint, de aki ennél többet szán egy hatnapos táborra, azzal egyénileg, külön foglalkoznak, öltözködési tanácsokkal és videóelemzésekkel.

A PUA mozaikszó jelentése pick up artist, vagyis “felszedőművész” – olyan férfi, aki rendelkezik a megfelelő önbizalommal és dominanciával, így sokkal nagyobb sikere van az ismerkedés és csábítás terén.

Siófoki lakosként csak annyit tudnék hozzátenni, hogy köszönjük, így is túl sok magabiztos férfi mászkál nyáron az utcákon, akik lányokat szólítanak le. Ha tovább növelik az önbizalmukat, szét fognak durranni, de ekkor legalább átadják helyüket a legújabban, külön táborban kinevelt utódaiknak. Kell a hely, szélesek a vállak.

Forrás: Bors