Ez a férfi 9 milliót költ plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint egy elf

Nem tartja magát embernek, inkább valamiféle fajok közti átmenetnek, ezért úgy is akar kinézni. Luis Padron több, mint 9 millió forintot költött arra eddig, hogy tündévé operálják.

Testéről eltüntettette az összes szőrt, bőrét kivilágosíttatta, szemét beszínezték, füleit kihegyezték, állkapcsa körül leszívták a zsírt, lefaragtak az orrából,  és még messze nincs vége az átalakulásnak.

Louis már készül a magasító műtétre, izomimplantátumokat tetet be, füleit is felvágatja, és kiveteti néhány bordáját is. Így nézett ki régen:

Old me. I look so different! Like another dimension. #2013 #tattoo #leatherjacket #studded #littlemonster #thefamemonster #badkids

A post shared by Luis Padron (@luispadron_plasticprince) on

A 25 éves argentin fiút az iskolában sokan gúmyolták, csúfolták kinézete miatt, talán emiatt döntött úgy, hogy kedvenc fantasy karakterére szeretne leginkább hasonlítani.

A beavatkozások között akadnak olyanok is, amik orvosilag nem engedélyezettek, és befolyásolhatják a fiú látását, egészségét, életét, de ezekkel nem törődik, csupán a kiszemelt cél lebeg a szeme előtt.

Forrás: Dailymail