Így szeresd magad és az életed!

Csodamódszerek vannak, de meg kell őket tanulni. Igaz, hogy utána a csoda elvész, azaz tudássá változik át.

Az életben mindent le lehet írni és meg lehet oldani. Ezt állítják a matematikusok már régóta. Ha hinnénk nekik, akkor a kedvenc tantárgyunk a matek lett volna. De a dolgok hajlamosak az elcsúszásra, és talán nem is lehet úgy megtanulni, ami szükséges, ahogy azt ma is beletömik a fejekbe. Gyakran teljesen feleslegesen, mert csak a töredéke hasznosul. Az egész megértése nélkül azonban az a kicsi is kevesebbet ér, mint amire valóban érdemes volna.

Ma azonban már tapasztalatból állítják az ellenkezőjét azok az emberek, akiknek Lengyel Sándor segített megoldani az életét, benne a párkapcsolatát, az egészségét, az üzletét. Mindent lehet modellezni, ami olyan lehet, mintha rendkívül egyszerű megoldóképleteket gyártanánk, és ezek segítségével már könnyedén megértenénk és megoldanánk az életben ránk mért problémákat. De bármely jó cél gyors eléréséhez is ez lehet a hathatós segítség.

Lengyel Sándor a változás törvényszerűségeit és ezek értő használatát tanítja. Olyan diagnosztizálásra és önellenőrzésre is használható alapgyakorlatokkal dolgozik, amikkel láthatóvá válik az is, amiben eddig csak tapogatózni tudtunk. Saját magunkat és cégünket is le tudjuk ellenőrizni, hogy milyen irányban haladunk valójában a tervezetthez képest, és közben optimalizálhatjuk a lépéseinket. Ebben ő maga is rengeteg segítséget ad.

A rendszerek szintjén a feladatkörök és a problémák is letisztulnak, objektívebben megoldhatóvá válnak, ezért tanulhatunk meg sikeresebben tervezni, és megoldó modelleket alkotni az életünk egyes területeihez. Teljesen új távlatokban gondolkoznak és dolgoznak a tanítványok, akik imádnak nála tanulni, pedig olykor éjszakába nyúlóan kísérleteznek, hogy mindenki megkapja és hazavigye a tréning végére, amiért jött.

Ez eleinte érthetetlennek, nehezebbnek tűnik a hagyományos favágó módszerekhez képest. Lengyel Sándornál azonban már az első órákban átmennek a lehetetlennek tartott feladatok megoldásának tűzkeresztségein, és be kell látniuk, hogy van még új a nap alatt. Mégpedig bőségesen. És amit az iskolában nem tanítottak meg nekik, sőt, ami nem is érdekelte őket, az hamarosan újra izgalmas és megérthető számukra. Sokan mondogatják, hogy itt végre nemcsak beszélnek a csodákról, hanem megmutatják, aztán mindenkinek meg is tanítják.

“A rendszerek modellezésének módszerével megtanítom, hogy csakis valós, pontos információk alapján lehet sikeresen dolgozni és élni. Még a szerelemben is csak akkor lehetünk boldogok, ha helyesen cselekszünk és gondolkozunk. Ezt azonban az életben sem súgja meg nekünk senki. Magunknak kell megszerezni mindent, és megtenni minden egyes lépést, hogy pontosan érjünk be a célba. Ezt tanítom meg. Erre a függetlenségre és önfejlődésre van ma a legnagyobb szükség” – mondja Lengyel Sándor. És nem is késlekedik, hogy több mint 25 éves munkásságának gyümölcseit átadja nekünk, nem számolva a perceket és az erőfeszítéseket, mert szerinte is csak így érdemes.

A világ egyik legkényelmesebb és legszabadabb iskolája, egyelőre csak felnőtteknek

Ha nem bírod, csak hunyd be a szemed és hallgasd: viselkedj természetesen és élj könnyedén.

Egy jó oktatásban fontos és életszerű, hogy a tanítványok párhuzamosan többféle módon is boldogan élhessenek, például tanárként is tanuljanak. Így azonnal megtanulják átadni a tudásukat, amitől az csak még jobban elmélyül és hasznosul.

Hogyan jelentkezhetsz és milyen programok vannak?
IDE kattintva ez is kiderül >>>

A következő előadására ITT jelentkezhetsz >>>


(x)