Ez a lány életeket ment azzal, hogy az Instagramon fotókat posztol magáról

A 24 éves Paige More fotónaplója nem öncélú magamutogatás miatt indult útjára: Paige azt mutatja meg az embereknek, hogyan lehet teljes életet élni dupla melleltávolító műtét után is. Már jelentkezett egy lány, akinél azért vették idejében észre a rákot, mert Paige hatására ment el orvoshoz. 

Paige szervezetében ugyanazt a BRCA1 gént találták meg, ami  miatt Angelina Jolie is levetette a melleit.

Paige előtt ugyanaz a döntés állt: vagy állandóan fél és orvosi ellenőrzésekre járkál, vagy a műtétet választja. Paige 2017 januárjában hozta meg a végső döntést, és vetette le melleit.

A műtét előtt és után is a netet bújta hasznos információk után kutatva, de nem igazán talált. Ezért elhatározta, hogy akkor majd ő dokumentálja az operáció és az azt követő felépülés részleteit.

Főleg azért, mert van egy 13 éves kishúga, akinek lehet, hogy ugyanezt az utat kell majd végigjárnia.

Paige beszél a fájdalmakról, a testi-lelki szenvedésekről, az önbizalomhiányról, és arról, idővel rájött: nem a mellek formája, mérete, milyensége tesz nővé valakit.

A tapasztalatai megörökítése mellett Paige sokat ír a megelőzésről is. Ennek hatására az egyik követője kivizsgáltatta magát az orvosával, nála is megtalálták a hibás gént, és még időben fedezték fel nála a mellrákot.

Paige bátran mutatja meg egyre nagyobb melleit (az orvosa szakaszosan tölti fel őket) családtagjainak és akár a divatvilág képviselőinek is.

Forrás: Velvet |  Facebook Instagram