Egy hónapon át élt cukor nélkül ez a fiatal lány – Ilyen szembetűnő a változás

Arielle Calderon fiatal korától kezdve nyűglődött a túlsúlyával, és a sok diéta után végül kiegészítésként egy olyan egyszerű módszer hozta el neki a sikert, amire senki sem számított.

Arielle régen

Nem feltétlenül van mindenkinek szüksége csodadiétákra, Arielle szerint jól működik az is, ha egyszerűen hagyjuk ki a cukrot az étrendünkből, és máris látványos lesz a változás.

Arielle egy édességgel: azért a fogyókúrája mellett be-becsúszott néhány süti

Persze ez a fajta életmódváltás Arielle-nek sem volt könnyű, hiába sportol és eszik egészségesen eleve. Egy hónapon át nemcsak az édességeket kellett kerülnie, de minden olyan élelmiszert is, amiben akár csak minimális mennyiségű cukor is van.

My 30-day sugar detox BuzzFeed post is coming soon, but in the meantime, here’s a sneak peek! I didn’t weigh myself (I’m only weighing myself once a month now for mental wellness), but I did lose three inches from my waist. However, I had binged the week leading up to it, so I was extra bloated and those results might be flawed. But the most recognizable difference is my smile! I legitimately felt so much better afterwards, it was very eye-opening. Anyway, I’m not going into further detail as you’ll have to read my post when it’s published (which I will obviously share when it’s ready). 😁#weightwatchers #weightlossjourney #weightloss #sugardetox #ariellesugardetox #buzzfeedsugardetox #beforeandafter #transformationtuesday #nosugaradded #noaddedsugar

A post shared by Arielle (@ariellesays) on

Még mesterséges édesítőszereket sem használt, a változás pedig összes követőjét lenyűgözte. Már csak ki kell tartani!

Forrás: Buzzfeed