Kiállítási tárgy lett a viccnek szánt ananászból

Két diák, a 22 éves Ruairi Gray-nek és barátjának, Lloyd Jacknek sikerült megtréfálnia egy kiállítás résztvevőit, és kiraktak egy friss ananászt az egyik üresen álló fehér asztalra, amit aztán mindenki kiállítási tárgynak nézett.

Az aberdeeni Robert Gordon egyetemen rendezett kiállításon (Look Again: Visual Art and Design Festival) valamelyik túlbuzgó szervező viszont komolyan vette a dolgot, és végül vitrinbe zárta a gusztusos ananászt.

Mikor aztán fény derült a diákcsínyre, a szervezők úgy döntöttek, mégis meghagyják az ananászt. Natlie Kerr, a művészeti fesztivál egyik szervezője azt nyilatkozta, hogy habár nem tudja, ki volt az, aki vitrinbe zárta az ananászt, most már maradhat a gyümölcs. Annak ellenére, hogy csak 10 percre tűnt el Natalie Kerr, ez a rövid idő mégis elég volt ahhoz, hogy a két diák tréfát űzzön a kiállítás szervezőivel.

2016-ban hasonló eset történt a San Francisco-i Modern Művészeti Múzeumban, ahol a 17 éves TJ Khayatan a földön hagyta a szemüvegét, amit a múzeum látogatói kiállítási tárgynak néztek.

Forrás: Huffingtonpost1, 2