Belehalhat a terhességbe, mégis kihordja gyermekét az agydaganatos kismama

Katie Smith és férje, Luke nemrég ünnepelték az esküvőjüket, de a mézesheteket beárnyékolták az asszony egyre erősödő fejfájásai. Az orvosok MRI vizsgálatra küldték, ahol kiderült, hogy rosszindulatú daganat van az agyában. Katie ennek ellenére sem mondott le a gyermekáldásról.

Katie agyában 6 centis rosszindulatú daganatot találtak, aminek csupán a 90 százalékát sikerült kioperálni. Bár lassan nő, mégis az asszony életét veszélyezteti, ezért az orvosa azt mondta neki, ha gyereket akar, jobb, ha siet vele.

Kép forrása: Dailymail

Katie teherbe is esett, most jár a nyolcadik hónapban, és elképesztően boldog, még úgy is, hogy valószínűleg nem lesz ott a fia érettségi bankettjén. Az orvosok nem tudják, hogy a terhesség, és az azzal járó hormonváltozások hogy befolyásolják a betegséget, jót biztos nem tesznek neki, így a doktorok annyit tehetnek, hogy császármetszéssel kiveszik a babát, aztán megvizsgálják Katie agyát, és ha a tumor nőtt, akkor kemo- és sugárterápiával kezelik. Ezekről azonban a terhesség alatt értelemszerűen szó sem lehet.

Katie pontosan tudta, hogy rizikós lesz teherbe esnie, de úgy érzi, bőven megérte, mert anyaként a legboldogabb, és ha a baba ára a saját élete, azt is megfizeti.

Forrás: Nlcafé, Dailymail