Rendőrt hívtak a tinilányra, amiért ebben a ruhában ment iskolába

Észak-Karolinában, a Hickory Ridge High Schoolban nagyon szigorúak az öltözködési szabályok. Olyannyira, hogy egy végzős lányt majdnem letartóztattak, mert egy kicsit kilátszott a válla és a háta a ruhájából.

Summer  aznap ebben a zöld ruhában ment be suliba. Amikor a vezetőség szóva tette a nyakkivágást, a lány felvette egy dzsekit, de nem volt hajlandó átöltözni.

Mivel az igazgató Summer anyját nem érte el telefonon, rendőrt hívott ki, majd Summer kivételével mindenkit kizavart a teremből. A lányt választás elé állította: vagy hazamegy átöltözni a fegyveres rendőrrel (amit eddig megtagadott), vagy letartóztatják. Mivel a lány nem volt hajlandó átöltözni, ezért letartóztatták, de pont ebben a pillanatban lépett közbe időközben előkerült anyja, és megpróbálta lecsillapítani a fortyogó igazgatót. Annyit ért el, hogy Summert nem vitték be a rendőrségre, “csupán” tíz napra kitiltották az iskolából, így saját ballagásán sem vehet részt.

“Éveken át keményen megdolgoztam azért, hogy a ballagásomkor ott állhassak a színpadon. Persze drogdílerek állhatnak ott, szexuális bűnözők úgyszintén, de egy 4.4-es átlagú lány, akinek egyszer kilátszott a válla, az nem” – nyilatkozta elkeseredetten Summer.

Forrás: Velvet