Hírességek, akiket gyermekkorukban elhagytak a szüleik

Nagyon nehezen indult az életük, megjárták az árvaházat, nevelőszülőknél laktak, és talán senki sem gondolta volna róluk, hogy ilyen elismertek, híresek, sikeresek lesznek.

A képen Steve Jobs és biológiai apja, Abdulfattah (John) Jandali szerepel. A kis Steve-et még diák anyja, Joanne Schieble a kórházban hagyta szülei parancsára. A gyereket Paul Jobs és felesége nevelte fel, taníttatták, Steve pedig őket tartotta az igazi szüleinek.

Nicole Richie és biológiai apja, Peter Michael Escovedo. A kis Nicole 3 éves korában került a család barátjához, Lionel Ritchie-hez, mert a család olyan súlyos anyagi gondokkal küzdött. Hat évvel később a sztár és felesége hivatalosan is örökbe fogadták Nicole-t, ekkor Michael Jackson lett a keresztapja.

Jamie Foxx Texasban született Louise Dixon és Darrell Bishop gyerekeként. Röviddel születése után szülei lemondtak róla, így Mark és Esther Marie Talley lettek a nevelőszülei. A legnagyobb hatással nagyanyja volt rá, ő szerettette meg vele a zenét.

Ray Liotta biológiai szülei annyira szegények voltak, hogy inkább lemondtak fiukról. Egy gazdag olasz pár fogadta örökbe, neki köszönheti családnevét, aztán testvért is kapott, Linda személyében.

Coco Chanel 1883-ban született a franciaországi Saumurban, szülei nem tudtak vele foglalkozni, így gyakran különböző rokonokhoz került 4 testvérével együtt. 12 éves volt, amikor apja otthagyta a családot, Coco árvaházba, onnan katolikus kolostorba került, aztán meg egy bentlakásos iskolába. A sok unalmas szürke egyenruha volt az, ami Cocot arra inspirálta, hogy szép ruhákat tervezzen.

John Lennon nagyon kicsi volt, amikor szülei el is váltak egymástól. Anyja új párra talált, ezért a kisfiút rokon nevelőszülőkhöz küldték. Mimi és férje nagyon szigorúak voltak, nem érdekelte őket John gitár iránti lelkesedése, gyakran mondták azt neki, hogy a gitározás jó dolog, de sohasem fogja abban segíteni, hogy pénzt keressen.

Forrás: Brightside