Mutatjuk a házaspárt, akik azt állítják, hogy csupán kozmikus energiával táplálkoznak

Ez a fiatal házaspár azt állítja, már lassan 10 éve az úgynevezett “levegő alapú diéta” szerint él. Magyarán kizárólag fényt esznek, és állításuk szerint a Föld kozmikus energiája táplálja őket. Mutatjuk, milyen életmódot NE próbáljatok ki, mert elég kamuszagú a történet…

A 36 éves Akahi Ricardo, és felesége, a 34 éves Camila Castello, akik Ecuador és Kalifornia államában is egyaránt otthon érzik magukat, már 2008 óta a “breatherian”, tehát levegő alapú diéta szerint élnek. Camila állítólag két gyermekét is úgy hordta ki a terhességei alatt, hogy mindössze akkor étkezett, ha társasági eseményeken járt. Hihetetlenül hangzik, ugye? Nem, Camila szerint egyáltalán nem, hiszen már lassan 10 éve, hogy sosem volt éhes.

“Már nem is emlékszem, milyen az, éhesnek lenni.”

A gyermekekre hála istennek semmit sem erőltetnek rá, így megadják nekik a lehetőséget, hogy különféle ételeket vegyenek magukhoz. A szülők meg közben zugevőkké vedlettek át vajon? Nehéz elhinni, hogy egy 21 napos bevezető diéta elég lenne ahhoz, hogy egy életen át csak levegővel éljenek. Camila és férje azonban azt állítja, hogy a 21 napos szigorú diéta alatt még vizet és gyümölcslevet is csak ritkán fogyaszthattak, szervezetük pedig végül képes volt átállni az új életformára. És mindezt ragyogó örömmel mesélik, hiszen szerintük ennek köszönhető, hogy azóta sokkal több szabadidejük és pénzük marad, hisz már egyáltalán nem kell élelmiszerre költeniük, ami lehetővé tette, hogy szabadidejükben sokat utazzanak.

Camila állítása szerint a fény és a kozmikus energia bőven elég a boldogsághoz. Na, akkor hajrá, mi inkább megyünk, és megreggelizünk! :)

Forrás: Dailymail.co.uk