Rossz embert kértek meg arra, hogy javítsa ki a fotóikat – A Photoshop-guru újra támad

James Fridman annak ellenére is rengeteg kérést kap, hogy folyamatosan trollkodik megrendelőivel. Amikor valaki elküldi hozzá a fényképét, hogy az általa elképzelt módon javítsa fel, mindig kitalál valamit, amitől az egész a visszájára sül el.

A srác azt szerette volna, ha úgy tűnik, harcol a szárnyassal.

A megrendelő anyuka azt írta, a 9 éves fia imádja, ha kisminkelik, saját Youtube csatornája is van, és ezt a képet szeretnék feljavíttatni profilképnek. James válaszul azt írta, hogy egyetlen gyereknek sem szabadna sminket viselnie, mert a gyerekek maradjanak gyerekek, és foglalják el magukat korukhoz illően. A gyereksminket nem szabadna reklámozni, tanítani vagy egyáltalán bátorítani.

A srác azt kérte, James varázsolja az anyját fiatalnak. Megkapta.

A lány azt kérte, a fiúja tűnjön gazdagnak (rich). James erre elnevezte Richardnak.

A lányok azt szerették volna, ha a középső társuk ugyanolyan magassá válik James képmanipulációja segítségével, mint ők.

A fiú azt kérte hogy az ő átlagos arcát photoshoppolja a fenti izmos fickó arcának helyére. Úgy fogalmazott, hogy James bűvészkedje az arcát az első fotóra, és hát meg is kapta, amit kért.

A srác azt kérte, hogy a képről tüntesse el a hölgyet, és a kép tűnjön sokkal menőbbnek.

Azt kérte, hogy a feje tűnjön kevésbé kereknek.

A megrendelő azt kérte, hogy a tesója ballagási fotóján tűnjön a lány egy kicsit boldogabbnak. Az újságon az áll, hogy Friss hírek: a magasabb szintű oktatás ingyenes minden amerikainak

A srác azt kérte, James tüntesse el a kukát a képről.

Forrás: Boredpanda