11 nappal a temetése után hazatelefonált a fiú az édesapjának

Frank J. Kerrigan tisztességgel eltemette fiát, akit május hatodikán találtak holtan egy mobilbolt mögött. Aztán 11 nappal a temetés után egészen elképesztő telefonhívást kapott: az eltemetett fiú volt a vonalban… 

A hatóságok találták meg a holttestet, és  – mint kiderült, tévesen – az 57 éves Frank M. Kerriganként azonosították a halottkémnél. Frank 82 éves apával közölték, hogy nem kell bemennie azonosítani, mert az ujjlenyomatok alapján egyértelmű a halott kiléte. Utóbb kiderült, hogy csak szerették volna rendesen azonosítani az ujjlenyomatok alapján, ez végül nem sikerült, csak egy régi igazolványképet megnézve döntöttek úgy, ez itt Frank.

Hat nappal később sor került a temetésre, az apa úgy nyilatkozott, hogy mivel fogalma sem volt róla, hogy kéne festenie halott fiának, nem fogott gyanút. A 20 ezer dolláros temetés után 11 nappal csörgött az apa telefonja, fia egyik ismerőse pedig közölte, hogy Frank él és virul, majd átadta neki a telefont.

Frank mentálisan beteg, és az utóbbi években az utcán élt saját döntése alapján, és azt sem értette, miért van annyira kiakadva a család a téves azonosításon. Az ügyben a hatóságok vizsgálatot indítottak.

Forrás: 444.hu