Megható üzenetet írt a játék dobozára a kisfiú – Édesanyja nem tudta megvenni neki, mert túl drága volt

Egy plüssállat nekünk, felnőtteknek nem sokat jelent, de az épp rá áhítozó gyereknek a fél világot. Ezért is olyan megható a kisfiú üzenete a vágyott panda dobozán.

A tízéves, liverpooli Leon Ashworth kinézte magának a plüsspandát, de az anyukája nem tudta megvenni neki.

Erre Leon írt a termékdobozra egy aranyos üzenetet, amiben arra kér minden vásárlót, hogy ne vegyék meg ezt a játékot, amíg az anyukája nem tudja.

Az anyukámnak nincs elég pénze, úgyhogy Pandyt jövő héten, június 15-én veszi meg nekem. Kérlek, addig ne vegye meg senki, mert akkor olyan szomorú leszek, hogy elsírom magam. Nagyon köszönöm: Pandy jövőbeni tulajdonosa

Leon kész volt türelmesen várni, amíg meg nem jön az anyukája fizetése, de a bolt alkalmazottai amint észrevették az üzenetet, kiposztolták annak fényképét a Facebookra, hogy kiderítsék, ki írhatta. A dolgozók végül megtalálták Leont és anyukáját, majd visszahívták őket a boltba, ahol meglepetésként átadták a vágyott játékot a fiúnak –  a saját pénzükből vették meg neki.

Az anyuka, Debbie számára, aki fél éve koraszülés miatt elvesztette második gyerekét, és azóta is a gyásszal küzd, ez a gesztus még nagyobb jelentőséggel bírt.

Forrás: Boredpanda