Hihetetlen: 50 éves lett Matt LeBlanc

Matt LeBlanc 26 éves volt, amikor megkapta Joey szerepét a Jóbarátok sorozatban. A most 50 éves színész mára teljesen összenőtt a figurával, pláne úgy, hogy az Episodes sorozatban is a kiégett Joey-t játssza.

Pedig csak annyiban egyeznek, hogy mindketten sikertelen színészek voltak, akik aztán befutottak, no és persze Matt félig olasz származású.

A jobb oldali fotó Matt LeBlanc középiskolás korában készült 1982-ben, amikor még csak 15 éves volt – Ki gondolta volna, hogy egyszer világhírű lesz?

Matt LeBlanc Massachusetts-ben született 1967-ben, anyja olasz származású,  apja pedig kanadai francia. Szülei elváltak, apjával csak nyolcévesen találkozhatott először. A Jóbarátok sikeres évei alatt olyan közel álltak egymáshoz, hogy az apja  kapott is Matt-től egy házat és egy autót, ám miután a férfi azzal házalt a sajtónál, hogy Matt és az akkor még Mrs. Pitt-ként élő Jennifer Aniston összeszűrték a levet, Matt haragjában mindent visszakért az apjától.

Mielőtt a Jóbarátokba került volna, Matt modellkedett és kisebb reklámokban szerepelt, majd 26 évesen rá mosolygott a szerencse, és beválogatták a Jóbarátok főszereplői közé. A kicsit süsü, “Na, mi a helyzet?” Joey-t és Matt-et az emberek annyira összemosták, hogy a színészhez gyakran beszélnek idegenek lassan és tagoltan, hogy biztosan értse, amit mondanak neki, és persze számon kérik rajta fekete hajszínét – pedig az már a sorozat alatt is hajfestéknek volt köszönhető.

Matt LeBlanc a Jóbarátokban – Egy nagyon tipikus Joey arckifejezés

Matt élete sikeresnek mondható ugyan, de  Melissa McKnight modelltől született kislányánál 11 hónapos korában súlyos agyi rendellenességet vettek észre az orvosok. Szerencsére mára a kislány – aki már 11 éves – teljesen meggyógyult. Matt és Melissa 2006-ban elváltak, a színészt pedig súlyos depresszió is gyötörte egy ideig, miután a Jóbarátok spin-offját, a Joey-t két évad után leállították. A sikertelenség és magánéleti válság teljesen padlóra küldte, még a házát is alig hagyta el. Mára azonban sokkal jobban van, kilábalt a gödörből, és az Episodes sikereiben fürdik.

Forrás: 24.hu | Providr.com