Íme a Coldplay egyik legnagyobb slágere gyönyörű acapella feldolgozásban

A FOR YOU, akit egyre többször hoznak összefüggésbe az amerikai Pentatonix együttessel, megjelentette 4. videóklipjét, melyben egy népszerű Coldplay számot énekelnek el acapella feldolgozásban.

A Coldplay 2015-ben adta ki a Fix You című dalát, ami azóta is töretlenül nagy népszerűségnek örvend, sokszor hangzik fel rádiókban, tévékben egyaránt. Az eredeti verzió a Londoni terror támadás áldozatainak emlékére készült, de sajnos aktualitását azóta is megőrizte. Szerzője, Chris Martin azóta is a legfontosabb dalaként tartja számon.

Az együttes öt fiatal énekese: Katica,  Mónika, Milan, Jakub és Andrej Nyitra mellett zobordarázsi templomnál forgatta a klipet, ezzel is egy egyedi atmoszférát teremtve az amúgy is páratlan éneknek.

A FOR YOU ezzel a dalával is egyedülálló stílust képvisel, amivel egyre ismertebbé válik közép Európában. Korábban láthattunk tőlük egy videóklipet, melyben a Szépség és a Szörnyeteg legnépszerűbb dalát dolgozták fel, de a közeljövőben tervezik magyar dalok coverjének videoklipjeit is mindamellett, hogy saját zeneszámokon is dolgoznak. Az együttes leginkább a pop stílusból válogat de sikerrel nyúlnak a jazz és spirituálisabb dalokhoz is.

Még több információt itt találsz az együttesről: groupforyou.eu