Ilyen vicces, kreatív önéletrajzot még nem láttunk!

A kanizsai Budavölgyi Bálint  junior web-programozó gyengesége, hogy csak részegen beszél csehül, erőssége viszont, hogy akkor is tud nevetni a főnöke poénjain, amikor az egyáltalán nem vicces. Minket mégis az idézett ősi hajótörött bölcsesség fogott meg a leginkább, amely úgy hangzik: “Vegyenek már fel, könyörgöm!”

Állásra jelentkezni azért is nehézkes, mert össze kéne rakni egy elfogadható önéletrajzot, ami nem is túl szerény, nem is túl nagyképű, és hozzájuttat minket a vágyott munkához. Szerencsére az önéletrajzírói oktatóanyagokon kívül találkozunk olyanokkal is, mint Bálint, aki viccesre vette a figurát úgy, hogy találékonyan kifigurázza azokat a tipikus önéletrajzi sablonokat, amelyekkel minden CV-ben találkozni lehet.

Részletek Budavölgyi Bálint  önéletrajzából:

“Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)

Forrás: Cv.balavel.hu