Egy hónapot élt túl az alabamai erdőkben az eltűnt 25 éves lány

A 25 éves radiológus hallgató, Lisa Theris Alabamában, Midland környékén tűnt el, a nagy kiterjedésű vadon miatt nem is találták egy hónapig.

Nem volt nála enni- vagy innivaló, sátor, sőt, cipő sem a lábán, bogyókon és gombákon élt, pocsolyákból, patakokból ivott. 22 kilót fogyott, teste tele volt csípésekkel, horzsolásokkal. Végül sikerült kiérnie az országútra, és stoppolnia. Ezután  kórházba került, majd sikerült hazamennie családjához.

Fotó: Facebook

Eltűnésekor két férfi társaságában volt, akik betörtek egy vadászkunyhóba. Lisa nem tudott a két férfi tervéről, és nem akart betörésben részt venni. A két férfit, Manley Davist és  Randall Oswaldot el is kapta a rendőrség, és letartóztatták őket. A fiatal lány elfutott a két betörőtől még a rendőrök megjelenése előtt, de nem ismerte a vidéket, sötét is volt, ezért eltévedt. Hiába ment előre, a fáradtság és az éhség miatt sokszor ugyanoda ért vissza, ahonnan elindult. Miután a kórházból hazaengedték, elkezdődött felépülése, de a lány egyenlőre gyenge, fájdalmai vannak, és túl vékony. Rokonai örülnek, hogy egyáltalán sikerült életben maradnia, és addig ápolják, amíg fel nem erősödik.

Forrás: Dailymail