Az ausztrál hegedűművész egészen különleges módját választotta annak, hogy megünnepelje a 30. születésnapját

A fiatalember befizetett egy ejtőernyőrepülésre, ami már önmagában is elég lett volna. De mivel ő ezzel még nem érte be, magával vitte a hegedűjét is, ha esetleg unalmas lenne ott fenn a tandemes repülőtársával kettesben az égen.

Ha már nála volt a hegedű, akkor már persze rázendített egy nótára. És ha már születésnap, akkor tegyük különlegessé: Glenn levetette a ruháit is – így vágott neki a zuhanásnak. Vigyázat, spoiler: a meztelenségéből nem nagyon látszik semmi, mert hát akkor hogy fért volna el az ejtőernyő, ha a látszatra is ügyeltek volna?!

Glenn természetesen nem hagyta szó nélkül ezt a különleges 30. születésnapi ajándékot, amivel saját magát lepte meg. Ezt nyilatkozta a repülés előtt:

“Hogy miért csinálom? Mert meg vagyok őrülve. Ez az egész arról szól, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.”

Ezek után már csak egyet szerettünk volna kérdezni a csodabogár Glenntől: mihez fog kezdeni, ha majd 40 éves lesz? Milyen aduja maradt még vajon? És ha majd az 50. születésnapját tölti be? Meg a 60-adikat?

Forrás: Repubblica