Ekkora égést randevún még ember nem élt át, mint ez a lány

Van annál kínosabb, mint amikor az ember lányának az első randin a pasi lakásában kell kimennie vécére? Van. Ha erről a férfiú is tudomást szerez? Annál is van.

Liam Smyth tinderes randija egy nem mindennapi lánnyal a tűzoltók segítségével ér véget. A randi eleje teljesen rendben ment: a páros vacsorázott, majd felmentek Liam lakására borozni. Telt-múlt az idő, és a lánynak ki kellett mennie vécére. Szegény valamiért nem tudta lehúzni, amit produkált, ezért vécépapírral megfogta a kakit, és arra gondolt, hogy az ablakon kidobva szabadul meg a szégyenétől. Ám az akció itt még nem zárult le sikeresen.

A lány őszinteségi rohamában közölte a meglepett fiúval, hogy kínjában az udvarra hajította a székletét, a fiú pedig rohant, hogy összeszedje onnan. Igen ám, de a lány nem vette észre, hogy nem az udvarra sikerült hajítani a kakit,  hanem egy másik ablak párkányára. (A lány valószínűleg itt kapott életre szóló pszichoszomatikus szorulást.) A történetnek még mindig nincs itt vége, mert amíg a fiú elindult, hogy elérje a párkányt, az amatőr tornász lány úgy gondolta, majd ő megoldja a dolgot, és kimászik az ablakon. Sikerrel járt, megfogta a kakit, odaadta Liamnek, hogy dobja ki, de eközben beszorult az ablakkeretbe. Menthetetlenül. Fél óra szenvedés után végül a tűzoltók szedték ki szerencsétlent az ablak betörésével.

Liamnak van humora, a neten gyűjt pénzt új ablakra, de olyan sokat utaltak neki át, hogy a fennmaradó részt stílusos módoen egy a fejlődő országokba angolvécét telepítő alapítványnak, illetve a tűzoltóságnak utalja majd át. Egyébként az eset nem vette el a fiú kedvét a nem mindennapi lánytól – egészen meglepő módon volt második randi is.

Forrás:24.hu